Opleiding & Training

Met opleidingen en trainingen behalen we de beste resultaten! Naast ons uitgebreide ICT opleidingspakket kunnen we ook andere diensten aanbieden. Ons totale opleidingspakket:

• ICT opleidingen, waaronder vele AMBI en I-tracks modules
• Prince2 (Foundation en Practitioner) en ITIL (Foundation, Practitioner en Service Management).
• Overige opleidingen (Project) Management (o.a. MsProject), Projectmatig werken, Bedrijfskunde
• Maatwerkopleidingen in overleg met de klant
• Training on the job

Training on the job
Naast de (theoretische) opleidingen gebeurt het steeds meer, dat een organisatie deze theorie in de praktijk wilt brengen. Daartoe heeft men behoefte aan een trainer, die de net opgeleide medewerkers begeleidt bij het op de werkplek toepassen van de methodiek, maar die tevens adviseert met betrekking tot de implementatie van de methodiek. Want een theoretisch concept kan zelden succesvol worden geïmplementeerd zonder aanpassingen in het concept en/of de toepassing daarvan.

Begeleiding van de organisatie en training on the job voor de medewerkers vindt in veel gevallen gecombineerd plaats metProject Management (Prince2 en MsProject) en IT Service Management (ITIL), maar ook met Consultancy en Coaching. Met name de implementaties van Prince2 en ITIL blijken in de praktijk sneller en beter tot succes te leiden als gebruik wordt gemaakt van onze expertise.

Gezien het persoonlijke karakter worden referenties van cursisten alleen op aanvraag verstrekt. De resultaten van de opleidingen liggen ruim boven het landelijk gemiddelde (conform opgave EXIN) en de evaluaties van cursisten en klanten zijn nagenoeg volledig”goed” tot “zeer goed”. Tevens zijn er meerdere positieve referenties van opleidingsinstituten voorhanden.

Om de beschikbaarheid van onze docenten te controleren, kunt u onze online agenda raadplegen.

Neem voor nadere informatie geheel vrijblijvend contact met ons op!